L'Impossible Gascogne White

Artikelnummer
7000038591
Deze helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken 'm een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden.
Omschrijving
Lenotti Bardolino Classico DOC is afkomstig van het heuvelachtige gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjer in de ijstijd). De Lenotti Bardolino Classico is een heerlijke rode wijn met veel rood fruit. Deze overbekende helderrode wijn is één van de klassiekers uit Italië. Hij is toegankelijk, aangenaam soepel en heeft een klein tinteltje op de tong. De frisse zuren en het rode fruit in deze wijn maken 'm een echte allemansvriend, geschikt bij vele gelegenheden.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
08717472286734
EAN Code Fles
8717472286727
Alcohol percentage
12%
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Deze wijn is afkomstig van het heuvelachtig gebied aan de oostelijke kant van het Gardameer, rondom de dorpjes Bardolino, Lazise, Cavaion en Garda. De bodem is kiezelig en is van oorsprong morene (uitlopers van de gletsjers in de ijstijd).
Flessen per pakket
6
Regio
COTES DE GASCOGNE
Afsluiting
Stelcap
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Lenotti Bardolino Classico
Wijn/Spijs combinatie
Antipasti, pasta, lichte kipgerechten, lichte kazen
Druivenras
colombard, sauvignon blanc
Jaar
2022
Druivensoort
Colombard,Sauvignon Blanc