Le Val Brise de France Grenache Syrah

Artikelnummer
7000017700
De kleur is roze, schitterend, met hints van pomelo. De neus wordt gekenmerkt door tonen van framboos en aardbei. In de mond mengt de finesse van de Grenache zich perfect met de complexiteit van de Syrah en zorgt voor evenwicht en rondheid. De wijn eindigt met een mooie aromatische persistentie op rode vruchten.
Omschrijving
In de bocht van een steegje, tussen twee gebouwen, waait de wind die van terras naar terras beweegt. Hij draagt de geuren van druiven en garrigue en wekt de smaakpapillen van de fijnproever. Deze wind, die voortdurend over ons land waait, draagt de waarden van onze wijnen in zich en inspireert tot gezelligheid, delen, elegantie en authenticiteit. De wind speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van de druiven door als regulator en beschermer op te treden en het levensritme aan onze wijngaarden te geven. Het is dan ook dankzij de winden van Frankrijk en om ons te herinneren aan de nauwe relatie die er bestaat tussen wijnstokken en wind dat Brise de France is ontstaan.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
03249386900130
EAN Code Fles
3249382000131
Alcohol percentage
12.5%
Land
Frankrijk
Flessen per pakket
6
Regio
Vin De France Avec C
Afsluiting
Synthetische Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijn/Spijs combinatie
Perfect als aperitief, of met tomatenbruschetta. Deze wijn is ook heerlijk bij een groentegratin of yakitori van rundvlees en kaas.
Bodem type
Meerdere geologische nuances - klei-kalksteen - grindige terrassen - schalie
Druivenras
grenache blanc, syrah
Jaar
2021
Druivensoort
Grenache Blanc,Syrah