MVSA Summersleeve Toekan Rosado

Artikelnummer
7000008610
Deze Summersleeve Toekan Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante, florale impressies en fruitige aroma's van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. Erg aangenaam om te drinken.
Omschrijving
MVSA Summersleeve Toekan is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en geur een absolutie must have tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op eenzonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel. Deze MVSA Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante, florale impressies en fruitige aroma's van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. Erg aangenaam om te drinken. Deze cava kan perfect geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren rond 4°C en 5°C.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8711709550599
EAN Code Fles
8413216102208
Alcohol percentage
12%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Flessen per pakket
6
Regio
Catalonie
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
MVSA Summersleeve Toekan Rosado
Wijn/Spijs combinatie
Deze rosé brengt feest op ieder moment van de dag maar in het bijzonder tijdens het aperitief. Ook lekker bij lichte maaltijden zoals hors d'oeuvres.
Druivenras
Garnacha, monastrell