Seizoenswijnen

Wijnen zijn er in allerlei soorten, smaken, geuren en kleuren. Uit verschillende landen en streken die je op verschillende momenten kunt inzetten. Genoeg unieke wijnen die een speciaal moment een extra beetje bijzonder maken. 

Ook het assortiment bij Oud Reuchlin & Boelen is enorm groot en bevat de allerbeste wijnsoorten. Toch is het voor horecaondernemers vrijwel onmogelijk om het complete assortiment in huis te hebben. Daar zijn simpelweg té veel verschillende soorten, smaken, typen en landen wijn voor. Het is vervelend maar waar: u dient keuzes te moeten maken voor uw gast. Die wordt inderdaad enigszins beperkt in de keuze die u in de kast heeft liggen.


Producten 1-4 van 2247
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-4 van 2247
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ook de wijn die past bij het beste moment van het jaar verschilt erg vaak. Het feit dat men hierin zoveel keuzes heeft is goed, maar voor de horecaondernemer - en uiteindelijk dus de gast - is het een uitdaging om steeds weer de perfect passende wijn in de kast te hebben liggen In de zomer wordt nu eenmaal vaker bepaalde types frisse en lichte witte wijn gedronken, terwijl men in de herfst en in de winter liever een karakteristieke rode wijn drinkt.

Daarom biedt Oud Reuchlin & Boelen u seizoenswijnen. Bij de samenstellingen van de wijnen die in deze aanbiedingen zit, wordt volop rekening gehouden met het seizoen. Zo bieden we u de uitgelezen kans om toch een breed scala aan wijnen in huis te hebben, welke dus perfect passen bij het seizoen, én natuurlijk de gerechten die u serveert op dat moment.

De voordelen van de seizoenswijnen van Oud Reuchlin & Boelen:

  • Goede aanbiedingen om op een prijstechnisch-interessante manier tóch een gevarieerd aanbod geleverd kan worden;

  • Altijd de beste wijn die past bij het moment van het jaar;

  • Een grote variatie in prijsklasse, om de gast nog steeds veel keus te kunnen bieden;

  • Zowel rode als witte wijnen die perfect passen bij het type gerecht dat op dat moment van het jaar populair is;

  • Tijdig de wijnen voor het seizoen in huis

  • Zijn er eventueel nog meer voordelen?

Seizoenswijnen: uitgelicht voor het huidige seizoen

Ook voor het huidige seizoen hebben we een paar fantastische seizoenswijnen voor u geselecteerd.

Wilt u uw assortiment uitbreiden met een prachtige wijn die helemaal past bij dit seizoen? Vind uw unieke aanbieding en bijbehorende prijs op uw persoonlijke klantportaal, of neem contact op voor de unieke wijnen en prijzen van dit moment.