Mantra Lokah White Organic

Artikelnummer
7000038968
Deze witte wijn presenteert zich met een aantrekkelijke bleekgele kleur in het glas, wat wijst op zijn frisheid en helderheid. Op de neus straalt het een frisse en levendige aromatische expressie uit. Aroma's van witte vruchten en citrusvruchten zoals appels, peren, citroenen en grapefruit vullen de lucht. Subtiele bloemige en kruidachtige tonen worden ook waargenomen, wat complexiteit en frisheid toevoegt aan het aromatische profiel. Op het gehemelte vertoont de wijn een lichte en verfrissende textuur. Witte fruit- en citrusaroma's domineren het gehemelte, met een delicate explosie van sappige en zure smaken. De zuurgraad is fris en in balans, wat frisheid en levendigheid brengt in het geheel. De wijn eindigt in een schone, aanhoudende afdronk en laat een verfrissende, fruitige sensatie achter in de nasmaak.
Omschrijving
Mantra Lokah White toont de fruitige en frisse expressie van zijn variëteit. Zijn lichtheid, frisheid en balans maken het een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een lichte en verfrissende witte wijn. Het is een veelzijdige en plezierige wijn die op verschillende gelegenheden en bij diverse gerechten genoten kan worden.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8437008467801
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
8436561121700
Alcohol percentage
11.5%
Land
Spanje
Flessen per pakket
6
Regio
Castilla La Mancha
Afsluiting
Stelcap
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Mantra Lokah Verdejo/ Sauvignon Blanc
Wijn/Spijs combinatie
Deze witte wijn is veelzijdig en gaat goed samen met verschillende gerechten. Het past vooral goed bij zeevruchten, vis, frisse salades en lichte gerechten. Het kan ook op zichzelf genoten worden, als een verfrissend en elegant glas.
Druivenras
sauvignon blanc, verdejo
Jaar
2023
Druivensoort
Verdejo,Sauvignon Blanc