Over Cordier

Van druif tot glas.

Het is het ras.
De rank. De bodem. Het jaartal.
De regen, de wind. De vinificatie.
Het glas waarin het danst.

Wijn.

Het lijkt zo simpel.
Maar iedereen die verder kijkt
dan zijn of haar neus lang is,
ruikt de complexheid
van dit mooie natuurproduct.
Een product dat je moet koesteren,
omarmen en verder moet brengen.

Wij zijn Cordier.
Wij willen verbinden, met wijn.

Dichterbij de Wijn

Ons verhaal

Met expertise in inkoop, distributie en productie van wijnen heeft Cordier een uitzonderlijke positie in de wijnwereld. We zijn een duurzame partner voor iedereen in de markt – horeca, grossiers, wijnvakhandel, online en retail.
Door persoonlijke betrokkenheid met al onze partners kunnen we met de klant meedenken, we maken producten op maat en is er ruimte voor innovatie.
Ondersteund door 9 coöperatieve wijnhuizen - waarbij 3.600 wijnboeren zijn aangesloten - mooie partner- en eigen wijnmerken, een toegewijd geïntegreerd distributienetwerk in 11 landen plus eigen bottellocaties hebben wij het gehele wijnproces in handen.

Van de ontwikkeling tot consumptie. Van druif tot glas.

Cordier is een partner met kennis van wijn, de markt, de consument én we hebben mensen die met liefde en passie voor en met wijn werken. Dit stelt ons in staat om elke wijnvraag te beantwoorden.
De juiste wijn, bij de juiste klant, winstgevend wijnadvies en resultaatgerichte support. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons wijnportfolio. We selecteren op behoeften, trends en kwaliteit met respect voor mens en natuur.
Met het complete aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld, hebben, maken en vertegenwoordigen we wijn.

Wij Wijn.

 

 

"Onze missie is duurzame meerwaarde genereren door dranken te creëren die de generaties van vandaag en morgen inspireren"

 

 

 

Let’s work
together

Met marktinformatie, marketing- en wijnadvies, tailormade promoties en innovatieve campagnes biedt Cordier de klant en consument een passende wijnbeleving. We creëren een toegevoegde waarde en maken het verschil door te streven naar uitmuntende service en de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Steeds meer consumenten verdiepen zich in de verschillende wijnstreken, druivensoorten en de reis die de druif aflegt van wijnboer tot wijnglas. Hoe beleeft de klant de wijn? Dat is waar Cordier zorgt voor de finishing touch. Onze gepassioneerde wijnexperts ondersteunen de klant met inspiratie voor dé wijn die verkoopt. Iedereen heeft zijn/haar eigen wijnspecialiteit. Van een echte champagnekenner of categorie-expert tot etiketgoeroe.

Met respect
voor de natuur

Zo simpel is het.

We willen de aarde graag beter teruggeven dan dat we hem aangetroffen hebben. Daarom moeten we innovatief en creatief zijn als het gaat om biologische wijnen en duurzame wijnbouw. Niet alleen voor een toekomstbestendige wijnbouw, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom investeren we 30% van onze winst in duurzame wijnbouw.

Cordier werkt samen aan een duurzame wijnoogst. We willen onze klanten, leveranciers en wijnboeren inspireren te werken mét de natuur. Met de toegang tot het grootste biologische wijn assortiment van Europa bieden we diverse duurzame opties aan onze klant én de consument.