Wijnproeverijen

De juiste wijn, bij de juiste klant. Een passende wijnkaart of het juiste wijnassortiment in jouw zaak is de basis om een klant de ultieme wijnbeleving te geven. Maar de uitvoering hiervan is misschien nog veel belangrijker. De wijn/spijs combinatie, het verhaal achter de wijn, het gebruiken van de juiste termen aan tafel.

Cordier organiseert een aantal keer peer jaar een uitgebreide proeverij, maar ook tailor-made proeverijen op locatie. Zo’n uitgebreide proeverij, zoals de Voorjaarsproeverij, is hét moment om een groot deel van ons wijnportfolio en onze wijnpartners te leren kennen. Van Champagne tot Port, huiswijn en nieuwe releases – het moment om uw wijnkaart compleet te maken. Uiteraard komen we ook graag naar ú om wijnen door te proeven. Onze gepassioneerde wijnexperts hebben jarenlange ervaring in het maken van wijnkaarten en schapindelingen.

 

Wilt u liever een wijnproeverij in combinatie met een wijnleverancier op uw locatie? Vanuit de hele wereld bezoeken onze wijnpartners Nederland om kennis te maken met ónze klanten. Zo’n diner is het uitgelezen moment om uw gasten te verwennen met een bijzondere wijnavond uit of klanten in de winkel te inspireren met échte verhalen.

 

De wijnkaart is klaar, de wijnen staan koud en nu is het aan het team. Een training voor uw personeel kan bijdragen aan de wijnbeleving voor de gasten in uw restaurant, café of winkel. Het juiste verhaal bij de juiste wijn, de basiskennis over populaire druiven en verkooptricks om meer rendement uit de wijnkaart te halen.

Houdt onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor het up to date nieuws rondom al onze wijnproeverijen.