MVSA Brut 37,5 Cl

Artikelnummer
7000008619
Deze Cava is opgedragen aan de Muzes, die Spanje'sgrootste kunstenaars inspireerden: Salvador Dali, Pablo Picasso, Joan Miro en Francisco de Goya. De vier blokjes op het etiket staan voor hen symbool Musa Cava Brut is een droge bleekgele mousserende wijn waain dartele belletjes zich rijgen tot een gouden ketting. De smaak is levendig met aroma's van toast en rijp fruit als meloen en banaan. Eleganate ronde afdronk.
Omschrijving
Cava is de beschermde naam voor mousserende wijn afkomstig uit het Penedes-gebied en geproduceerd volgens de traditionele methode. Dit houdt in dt de mousse in de wijn ontstaat doordat de tweede gisting op fles plaatsvindt. De productie van Cava's luidde vanaf het eind van de 19de eeuw een nieuw tijdperk in voor het Penedes-gebied en de provincie Catalonie. Deze Cava is opgedragen aan de Muzes, die Spanje's grootste kunstenaars inspireerden: Salvador Dali, Pablo Picasso, Joan Miro en Francisco de Goya. De vier blokjes op het etiket staan voor hen symbool. Musa Cava Brut is een droge bleekgele mousserende wijn waarin dartele belletjes zich rijgen tot een gouden ketting. De smaak is levendig m et aroma's van toast en rijp fruit als meloen en banaan. De afdronk is elegant en rond.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216351033
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
8413216151039
Alcohol percentage
11.5%
Land
Spanje
Flessen per pakket
12
Regio
Spanje
Wijnhuis
Volume
0.375
Wijnkaart omschrijving
MVSA Cava Brut
Wijn/Spijs combinatie
Musa Cava Brut is een uitstekend aperitief en zal zich tevens goed thuis voelen bij lichte maaltijden zoals salades, vis en gevogelte.
Druivenras
Maccabeo, parellada, xarel-lo
Druivensoort
Maccabeo,Xarel-lo,Parellada