MVSA Cava Brut Jeroboam

Artikelnummer
7000015455
Deze Cava is opgedragen aan de Muzes, die Spanje'sgrootste kunstenaars inspireerden: Salvador Dali, Pablo Picasso, Joan Miro en Francisco de Goya. De vier blokjes op het etiket staan voor hen symbool Mvsa Cava Brut is een droge bleekgele mousserende wijn waain dartele belletjes zich rijgen tot een gouden ketting. De smaak is levendig met aroma's van toast en rijp fruit als meloen en banaan. Eleganate ronde afdronk.
Omschrijving
Cava is de beschermde naam voor mousserende wijn afkomstig uit het Penedes-gebied en geproduceerd volgens de traditionele methode. Dit houdt in dat demousse in de wijn ontstaat doordat de tweede gisting op fles plaatsvindt. De productie van Cava's luidde vanaf het eind van de 19de eeuw een nieuw tijdperk in voor het Penedes-gebied en de provincie Catalonie. Deze Cava is opgedragen aan de Muzes, die Spanje's grootste kunstenaars inspireerden: Salvador Dali, Pablo Picasso, Joan Miro en Francisco de Goya. De vier blokjes op het etiket staan voor hen symbool. Mvsa Cava Brut is een droge bleekgele mousserende wijn waarin dartele belletjes zich rijgen tot een gouden ketting. De smaak is levendig met aroma's van toast en rijp fruit als meloen en banaan. De afdronk is elegant en rond.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8413216051933
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
8413216151930
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Flessen per pakket
1
Regio
Spanje
Afsluiting
Champagne Kurk
Wijnhuis
Volume
3
Wijnkaart omschrijving
Cava MVSA Brut Jeroboam
Wijn/Spijs combinatie
Mvsa Cava Brut is een uitstekend aperitief en zal zich tevens goed thuis voelen bij lichte maaltijden zoals salades, vis en gevogelte.
Druivenras
Maccabeo, parellada, xarel-lo
Druivensoort
Maccabeo,Xarel-lo,Parellada