Slurpie Colombard Sauvignon Blanc

Artikelnummer
7000031515
Een opmerkelijk frisse wijn, gemaakt van colombard en rijpe sauvignon blanc druiven. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic 'Multilayer' pet. Een verrukkelijke doordrinkwijn waar al snel een tweede flesje van wordt besteld. Gezien het formaat van dit lieve kleine flesje, geen grote verrassing.Ideaal voor buitenevenemnten, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsens uitstraling wilt hebben en toch een volle, rijke wijn wilt schenken.
Omschrijving
Onze Slurpies zijn gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic. Dit is een bijzondere soort genaamd 'Multilayer pet'; een door Nasa ontwikkelde milieuvriendelijk plasticsoort speciaal om te waarborgen dat de fles geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Deze plasticsoort is veel lichter dan glas en dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu qua transport. En... een doos Slurpie kun je gewoon laten vallen: onbreekbaar! Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsense uistraling wilt hebben en toch volle, rijke wijnen wilt schenken. Slurpie Blanc is een opmerkelijke frisse wijn, gemaakt van colombard en sauvignon blanc druiven. Een verrukkelijke doordrinkwijn waar je al snel een tweede flesje van besteld.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
08720088830222
Uitgesloten voor e-commerce
Ja
Alcohol percentage
11.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De druiven groeien in de Cote de Casgogne, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. Deze streek staat bekend om de productie van heerlijke geurende wijnen.
Flessen per pakket
12
Regio
COTES DE GASCOGNE
Afsluiting
Stelcap
Wijnhuis
Volume
0.25
Wijnkaart omschrijving
Ilja Gort, Slurpie Blanc
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk bij kleine hapjes, tapa's, voorgerechten,een visje, een knapperig kippetje of een mooi stukje kaas. Maar vooral ook zomaar. Op een feestje. Gewoon, omdat het zo lekker is.
Druivenras
colombard, sauvignon blanc
Jaar
2021
Druivensoort
Colombard,Sauvignon Blanc