Lindeman's

Ons Lindeman's wijn assortiment bestaat uit de rode en witte variant. Omdat u uw gast zo goed mogelijk wilt informeren over deze verschillende wijnen hebben we de belangrijkste informatie voor u op de volgende druivenpagina's geplaatst:

De Lindeman's wijn is de ideale wijn voor 'everyday moments'. Met een jaarlijkse verkoop van maar liefst 80 miljoen flessen in meer dan 100 landen is Lindeman's een erg populair wijnhuis. Een betrouwbare kwaliteit voor een scherpe prijs!

Wijnassortiment

Oops. We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het Australische Lindeman's is wereldwijd een begrip. Het is zelfs het enige wijnmerk dat voorkomt in de internationale merken-top 100. Dat succes valt eenvoudig te verklaren. Lindeman's staat namelijk voor toegankelijke wijnen, niet te zwaar en snel op dronk.

Het merk is daarmee trouw aan de filosofie van de man die het in 1843 oprichtte, dokter Lindeman: "Wijn hoeft maar één ding te doen, en dat is mensen gelukkig maken." Omdat Lindeman dranken met een te hoog alcoholpercentage niet geschikt vond voor het Australische klimaat, richtte hij zich op de productie van jonge, lichte tafelwijnen van zeer goede kwaliteit. Een mooie traditie die tot op de dag van vandaag in stand wordt gehouden, en met succes: elke dag worden er over de hele wereld meer dan 280.000 flessen Lindeman's gedronken.

www.lindemans.com