Castellani Campo di Marzo Salice Salentino

Artikelnummer
7000032148
De Campo di Marzo Salice Salentino is een wijn met een dieprode kleur en een zuivere elegante stijl.Frisse plezierige wijn die ook iets gekoeld geserveerd kan worden.
Omschrijving
In de regio van Salice Salentino zijn de rode wijnen erg geliefd. Deze wijnen hebben een elegante, maar maar soms ook weelderige stijl. Het is met name de kwalitatieve insteek en de vasthoudendheid van een aantal producenten, die dit wijngebied weer op de kaart hebben gezet. Deze producenten uit de regio Salente hebben een voorbeeldfunctie gehad waardoor deze regio als de grote stimulator van de opmars van Puglia. Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken, waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Campo di Marzo Salice Salentine is een wijn met een dieprode kleur en een zuivere elegante stijl. Frisse plezierige wijn die ook iets gekoeld geserveerd kan worden.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
8002153208571
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
8002153208564
Alcohol percentage
12.5%
Land
Italië
Ligging wijngaard
De wijngaarden van Salento liggen in het uiterste puntje aan de oostelijke kant van de hak van de laars van Italië. Deze regio is naast de productie van wijn ook een belangrijk gebied voor de productie van olijfolie.
Flessen per pakket
6
Regio
Puglia
Afsluiting
Stelcap
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Castellani, Campo di Marzo, Salice Salentino
Wijn/Spijs combinatie
Uitstekend te serveren bij mediterrane gerechten en past perfect bij natuurlijke en zuivere smaken.
Druivenras
malvasia, negroamaro
Jaar
2021
Druivensoort
Negroamaro,Malvasia