Murphy-Goode Merlot Rood

Artikelnummer
7000017081
In bouquet en smaak rijk voorzien van zwarte kersen, bosbessen en bramen en afgerond met een kus van geroosterde vanille. Wijnmaker David ReadyJr. zegt over zijn wijn "This is no wimpy Merlot" vrij vertaald "Dit is geen slapjanus" waarmee hij wil aangeven dat zelfs de meest kieskeurige "Cab-drinkers" de wijn zullen waarderen
Omschrijving
In 1974 kocht Jess Jackson 32 ha land in Lakeport,Californië en beplantte die met druiven. Dit was het begin van wat uitgroeide tot het iconische wijnbedrijf Kendall-Jackson dat na Jess' dood in 2011 met evenveel passie wordt geleid door zijn kinderen en overige familie; de Jackson Family. Verantwoordelijkheid nemen voor mens en milieu staat hoog in hun vaandel. Uitbreiding volgde met o.a. de winery Murphy-Goode die in 1985 was opgericht door de vrienden Tim Murphy, Dale Goode en Dave Ready. De merlot is een heerlijk soepele druivensoort die goed bereid, rijke, kruidige wijnen oplevert met het lekkere fruit van goedgevulde vruchtencakejes. De merlot bereikt z'ntop in St.-Emilion en Pomerol maar ook in Californië zijn mooie voorbeelden te vinden getuige deze Merlot van Murphy-Goode. Wijnmaker David Ready Jr. zegt over zijn wijn "This is no wimpy Merlot" vrij vertaald "Dit is geen slapjanus" waarmee hij wil aangeven dat zelfs de meest kieskeurige "Cab-drinkers" deze wijn zullen waarderen. In bouquet en smaak rijk voorzien van zwarte kersen, bosbessen en bramen en afgerond meteen kus van geroosterde vanille.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
20083722870032
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
083722870038
Alcohol percentage
13.5%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
VS
Ligging wijngaard
Californië
Flessen per pakket
6
Regio
CALIFORNIA
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Een winnend combo met gegrilled rundvlees, gerechten
Wijn/Spijs combinatie
Een winnend combo met gegrilled rundvlees, gerechten van allerlei soorten klein en groot wild, wild gevogelte en harde, belegen kazen.
Druivenras
merlot,
Jaar
2017
Druivensoort
Merlot,