Rockpool Chardonnay

Artikelnummer
7000017475
De karakteristieke Chardonnay met zijn heldere strokleur toont een overvloed aan witte en gele perzik, kweepeer en hints van citrusbloesem. Een verleidelijke romigheid bedekt het gehemelte, geeft complexiteit en structuur. De wijn heeft een goed uitgebalanceerde zuurgraad met prachtig geïntegreerd eikenhout.
Omschrijving
Rockpools zijn betoverend – altijd vol kleur, leven en het onverwachte. Net als een Rockpool zullen deze unieke wijnen voortdurend veranderen. Elk jaar verschijnt er iets nieuws uit onze oceanen van innovatie, afhankelijk van cultivar en vintage variatie. Elke wijn in het assortiment heeft een uniek verhaal en is een uiting van vakmanschap, innovatie en toewijding.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
10658325066545
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
0658325066548
Alcohol percentage
14%
Allergeen sulfiet
Nee
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Allergeen eiwitbestandsdelen
Nee
Land
Zuid-Afrika
Ligging wijngaard
Deze prachtige Chardonnay wijngaard ligt in Stellenbosch. Hannes Meyers, De wijnmaker van Lomond, had het voorrecht om de afgelopen 12 jaar wijn van dit blok te mogen maken voordat hij bij Lomond kwam.
Flessen per pakket
6
Regio
Stellenbosch
Afsluiting
Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Rockpool, Chardonnay
Wijn/Spijs combinatie
Combineerd perfect met gegrilde gerechten, van groente, vis en gevogelte.
Rijping
Alle druiven worden met de hand geplukt en 's nachts gekoeld, gevolgd door een zeer zachte hele persing om ervoor te zorgen dat alleen het best mogelijke sap uit de druiven wordt geëxtraheerd.
Druivenras
chardonnay,
Jaar
2020
Druivensoort
Chardonnay,