Rockpool Pinotage Rood

Artikelnummer
7000017476
De levendige Pinotage met zijn rabarberrode kleur toont levendige zoete kers en aardbeiencompote op de neus. Het gehemelte toont de diepte van het fruit met lagen van kers en pruim, gevolgd door een lichte stof van kaneel. Goede concentratie en structuur is prachtig afgewerkt met sappige, gepolijste tannines
Omschrijving
Rockpools zijn betoverend – altijd vol kleur, leven en het onverwachte. Net als een Rockpool zullen deze unieke wijnen voortdurend veranderen. Elk jaar verschijnt er iets nieuws uit onze oceanen van innovatie, afhankelijk van cultivar en vintage variatie. Elke wijn in het assortiment heeft een uniek verhaal en is een uiting van vakmanschap, innovatie en toewijding.
Uitgebreide informatie
EAN Code Doos
10658325066552
Uitgesloten voor e-commerce
Nee
EAN Code Fles
0658325066555
Alcohol percentage
14%
Land
Zuid-Afrika
Flessen per pakket
6
Regio
Stellenbosch
Afsluiting
Kurk
Wijnhuis
Volume
0.75
Wijnkaart omschrijving
Rockpool, Pinotage
Bodem type
De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van knoestige oude struiken. Deze droge wijngaard is geplant op dieprode bodems. De rode grond is afkomstig van ontbonden leisteen en wordt beschouwd als de beste grond voor de teelt van premium rode wijn. Uitstekende vochtvasthoudende capaciteit en goede drainage van de bodem resulteren in uitstekende kwaliteit premium druiven.
Druivenras
pinotage,
Jaar
2018
Druivensoort
Pinotage,