Update Prijswijzigingen

Er is al enige tijd een tekort aan grondstoffen en vertragingen in de transportwereld, waardoor de beschikbaarheid van onze goederen niet altijd optimaal kon zijn. Hoewel deze tekorten en vertragingen er nog steeds zijn, hebben we hard gewerkt om zoveel mogelijk producten binnen te laten komen. Als resultaat hiervan is het leeuwendeel van ons portfolio inmiddels weer voldoende beschikbaar. We blijven de ontwikkelingen in de transportwereld uiteraard scherp in de gaten houden.

 

Hiernaast zijn de weersomstandigheden in onze productielanden niet positief. Zoals gevreesd is de druivenopbrengst significant lager dan verwacht. Als gevolg hiervan zijn een aantal van onze variëteiten schaarser dan voorheen. In enkele gevallen kunnen we van mono-cépages overstappen naar blends. Zo proberen we te voorkomen dat er grote tekorten ontstaan.

 

De tekorten aan grondstoffen en de verminderde druivenoogst hebben ervoor gezorgd dat de kosten van onze wijnen onderhevig zijn aan een stijging. Dit maakt dat wij ons genoodzaakt zien om onze verkoopprijzen ook aan te passen. Per 1 april aanstaande zullen onze prijzen derhalve stijgen. Wij denken graag met u mee over eventuele aanpassingen in uw verkoopprijzen en uw assortiment, om er samen zorg voor te dragen dat u onze wijnen optimaal kunt inzetten in uw eigen onderneming. Ook voor andere vragen staan onze Rayon Managers en ons Customer Service team voor u klaar.Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: