2e open huiswijn

Meer wijnen per glas verkopen, verhoogt uw omzet

Een trend die we bij steeds meer restaurants en bars zien is dat je meerdere wijnen per glas kunt bestellen. Restaurants willen hun gasten niet meer willen verplichten om een hele fles te bestellen.

 

Deze ontwikkeling past ook bij de trend dat mensen veel bewuster wijn gaan drinken. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en mensen vinden het steeds belangrijker dat een wijn goed aansluit bij een gerecht. Uw gast is steeds kritischer en wil dus kunnen kiezen als hij of zij een glas wijn bestelt. Door meer open wijnen aan te bieden kan dat.

 

Een uitgebreide keuze geeft uw gasten een goed gevoel. En een tevreden gast wil gerust iets meer per glas wijn betalen. Dat betekent meer omzet en absolute marge voor u! Uw huiswijn is het visitekaartje van uw zaak. Zorg hier voor een goede basis en een goede kwaliteit. Voor uw tweede open wijn kunt u kiezen voor wijnen met een iets hogere prijs en een betere kwaliteit dan uw huiswijn. Ideaal is om twee witte wijnen en twee rode wijnen per glas aan te kunnen bieden. Speel hier met landen en druiven om uw gasten te verrassen. Wij adviseren u graag!