HOUTEN WIJNDISPLAY

Oud Reuchlin & Boelen biedt speciaal voor de Vakhandel en Speciaalzaken een stijlvolle houten display waarin de wijnen in uw winkel nog beter tot hun recht komen. U kunt er met gemak meerdere flessen in presenteren, zonder dat het u heel veel winkelruimte kost. Naast 24 flessen kunt u ook nog eens vier dozen in de display plaatsen, om de verkoop van wijnen per doos te bevorderen.

EEN WAARDEVOLLE BLIKVANGER

De houten wijndisplay heeft een waarde van € 199,- maar bij afname van de deelnemende  wijnen van Lenotti en Luigi Bosca, krijgt u hem helemaal gratis. Daarbij zorgen wij ervoor dat u bijpassende topkaarten ontvangt van alle deelnemende wijnhuizen in dit programma. Deze topkaarten kunt u bovenin de display plaatsen om de wijnen extra te promoten. Bovendien kunt u als deelnemer aan dit programma profiteren van exclusieve extra acties gedurende de rest van de looptijd.

WINE DISPLAY

Duidelijke en heldere actiecommunicatie in uw onderneming zorgt voor extra verkoop en dus extra omzet. De strak vormgegeven display biedt plaats aan een fles wijn plus informatie over de wijn, druivenras(sen) en actieprijs. Ook is de display uit te breiden met een handig folder/receptenbakje.

STIJLVOLLE PRESENTATIE

Met de Wine Display, de toonbanklegger en de schapstrook presenteert u uw wijnen stijlvol! Duidelijke en heldere communicatie bevordert de wijnverkoop. Met de Wine Display wordt de (actie) boodschap snel, duidelijk en herhaaldelijk overgebracht bij uw klant, zodat hij gestimuleerd wordt wijnen in actie te kopen! Door deze actie goed te communiceren verkoopt u meer wijn!