Wijnassortiment

Oops. We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

“Ik verkoop wijn in de horeca” is een leuk, toegankelijk maar vooral handig boekje voor nieuwe medewerkers in de horeca. Als nieuwe medewerker in de bediening wilt u niet met een mond vol tanden staan als u vragen over de huiswijn krijgt. Dit boekje helpt om alle vragen die gasten stellen over wijn te beantwoorden. Frisse schrijfstijl en gericht op jonge beroepsgroep.

VLOT VERKOOPBOEK VOOR STARTERS IN DE BEDIENING

Om jonge vakmensen enthousiast te maken voor wijn en voor een dienstverlenend beroep in de horeca, is dit praktijkhandboek bewust laagdrempelig gehouden. Door de frisse schrijfstijl en vormgeving maakt het boek op eigentijdse wijze de lezer vertrouwd met begrippen als gastgerichtheid, communicatie en het verkopen van wijn in de horeca. Ook wordt inzicht gegeven in de veelomvattende bedieningstaak gecombineerd met de opbouw van kennis van wijn en van de wijn-spijs-combinaties.

RUIT & RIJST

Het boek staat vol krachtige beeldende teksten en ezelsbruggetjes, die op de werkvloer goed van pas komen. Het schrijversduo Ruit & Rijst (Noële Ruitenberg en Magda van der Rijst) heeft reeds een groot aantal informatieve (wijn) boeken op haar naam staan. Dit keer richten zij zich voor het eerst op de startende wijnprofessional in de horeca.