Oud Reuchlin & Boelen ontwikkelde in samenwerking met het Spaanse wijnhuis een nieuwe manier van wijnbeleving: samen maakten we een Virtual Reality film waarbij u door middel van een VR bril op interactieve wijze wijnen kunt proeven. We hebben deze primeur tijdens de vorige editie van de Horecava gelanceerd, met succes!

EEN VIRTUEEL KIJKJE IN DE WIJNGAARD

In de film - die door middel van een VR bril en een smartphone bekeken kan worden - leidt Javier Gandiá u door de interactieve proeverij. In onder andere de wijngaarden, proef je zijn frisse witte of rosé wijnen en in het wijnmuseum met kunsttonnen of in de kleder tussen de vaten proeft u samen zijn rode wijnen door.  

WIJN IS BELEVING!

Marcel Just de la Paisières, Brand Manager bij Oud Reuchlin & Boelen vertelt: "De beleving of het verhaal achter een wijn wordt voor onze klanten en consumenten steeds belangrijker." Virtual Realirty is enorm in opkomst in verschillende sectoren, maar kan volgens ons ook goed door wijnwinkels en horecagelegenheden ingezet worden om mensen een uniekwe beleving te bieden tijdens het wijnproeven. Met die gedachte in het achterhoofd, hebben we deze VR film samen met Vicente Gandía en Sky Movies ontwikkeld. Wij bieden zo de eerste échte interactieve proeverij aan onze afnemers.

BEGIN HIER DE VR TOUR!