Café de Paris

The bistro way of life

BUBBELS IN HOOFDLETTERS!

Als je een fles Café de Paris opent, lijkt het precies of je terechtkomt in de levendige sfeer van een typisch Frans café, waar je vrienden ontmoet aan de bar, je je neervlijt in een comfortabele fauteuil of nieuwe mensen leert kennen op het terras. Café de Paris is een merk met een diversiteit aan mousserende wijnen met een levendige en verfrissende smaak. Fijne natuurlijke bubbels, een mooie gouden kleur, een ijzersterke persoonlijkheid en een heerlijke dorstlessende wijn die men graag nuttigt als aperitief wijn.

Het meest geschonken aperitief in Frankrijk!

Café de Paris is het meest geschonken aperitief in Frankrijk, licht bubbelend en verfrissend. Het idee ontstond in Parijs, de kleine barretjes en cafeetjes schonken veel mousserende wijnen. Meestal was dit niet van hoge kwaliteit en werd het tijd voor verandering. Zo is Café de Paris ontstaan, een eerbetoon aan de mooie stad waar toch heel wat glazen mousserende wijn worden gedronken elke dag. Vandaag de dag zijn de mousserende wijnen van Café de Paris niet weg te denken uit het straatbeeld en zijn in menige Franse steden te vinden.

Overal gezelligheid!

Momenten delen, samenkomen met vrienden, collega’s of familie, successen en goed nieuws vieren of eens lekker relaxen. Het maakt niet uit hoe laat het is of wat voor weer het is, het is altijd een goed moment om een glaasje Café de Paris te drinken. Laten we samen mooie momenten creëren!

Santé met Café de Paris, open de fles en laat het gevoel en vreugde van Parijse cafés om je heen schitteren.

 

Wijnassortiment

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren