Dowie Doole

Bij Dowie Doole geloven we dat wijn een vorm van kunst is. Al meer dan 20 jaar streeft onze boutique winery naar het produceren van rijke, eersteklas wijn die geliefd en herinnerd wordt. Dowie Doole is opnieuw erkend als een 5-sterren winery in James Halliday’s 2018 Australian Wine Companion.

Dowie Doole werd in 1995 opgericht door Drew Dowie en Norm Doole. Ze zijn al vele jaren verbonden met de gemeenschap McLaren Vale en zijn gerenommeerde druiventelers in de regio die echt unieke wijngaarden beheren. In 2011 hebben meerdere Bushing King en McLaren Vale-identiteit Brian Light de Dowie Doole-wijnstok overhandigd aan zijn oude protégé Chris Thomas. Samen met oprichter Norm Doole en een kleine groep gelijkgestemde wijnliefhebbers zet Chris vol trots de traditie voort van het maken van uitmuntende wijnen uit de wijngaarden van Dowie en Doole.

Het wijngaardbeheer wordt geleid door kampioenen van duurzame wijnbouwpraktijken Dave Gartelmann en Drew Dowie. Dowie Doole wordt gedistribueerd door heel Australië en exporteert naar de belangrijkste markten, omdat het op premiumlocaties over de hele wereld te vinden is.

Bezoek hier Dowie Doole Instagram

Lees hier het nieuwste Blog over Dowie Doole gschreven door Charlotte van Zummeren

Wijnassortiment

Oops. We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.