Wild Rock

Een aantrekkelijke Chardonnay, frisse Sauvignon Blanc en een soepele Pinot Noir. Van deze Wild Rock wijnen kunje niet anders dan wild zijn.

Bijzondere labels

We reizen terug naar 1769 waar kapitein James Cook en sir Joseph Banks tijdens hun eerste grote reis in Nieuw-Zeeland belanden. Vanaf zee zagen ze een kustlijn met een wilde rotsformatie, al snel ontdekten ze aan land een prachtige diversiteit aan vogels en planten. Een land dat als eerst ontdekt werd door de Mãori bevolking. Banks zijn beschrijvingen en verzamelingen van de inheemse planten vormen de basis voor de moderne studie van de Nieuw-Zeelandse botanie. De tekeningen die Cook en Banks maakten tijdens hun verkenning van het land zijn terug te vinden op de Wild Rock labels.

Marlborough

 Wild Rock Sauvignon Blanc en Pinot Noir komen uit Malborough. De wijngaarden hebben een rijke alluviale bodem. Dit levert wijnen met heerlijke fruitintensiteit en grote diepte op. Marlborough bestaat uit koelere en drogere landinwaarts gelegen gebieden, evenals wijngaarden die meer worden blootgesteld aan de zeebries van de kust. Beide wijnen zijn gemaakt van pure en intens gearomatiseerde druiven van uitzonderlijke kwaliteit.

Hawke’s Bay

Hawke’s Bay is gezegend met een brede variëteit aan bodems en microklimaten waar de wijnbouw mogelijkheden eindeloos zijn.

Wijnassortiment

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren