Ontdek onze verhalen

7 Valenwines om harten te veroveren

De dag van de liefde – dit jaar mogen we elkaar wel een beetje extra verrassen en lief hebben. Op afstand, met de post of bij kaarslicht, een mooie fles wijn op zo’n amoureuze dag is onmisbaar. Hier vind je de unieke OR&B selectie wijnen voor Valentijn, oftewel Valenwines.

 

Valentin Rosé

Als dit geen liefde op het eerste gezicht is, dan weten wij het ook niet meer. Laat je verleiden.. licht roze, het bouquet geeft tropisch fruit, witte bloemen en impressies van karamel en hazelnoot. Dit is toch op en top romantiek? De fruitige smaak heeft volume, is knisperend fris en goed in balans. Delicioso!

 

Passimento Brut & Rosé Prosecco

Oh Romeo, Oh Romeo… De ultieme verrassing voor elke Romeo & Julia. Maak liefde speciaal met de nieuwe Prosecco’s uit Verona. Met passie en gevoel -passione e sentimento, oftewel Passimento! Beter dan dit bruisende koppel wordt het niet!

 

Follador Prosecco ‘Laelia’ Rosé

Nét nieuw in Nederland en dus extra exclusief om een geliefde mee te verrassen. We garanderen dat je hiermee geen blauwtje loopt. Een Italiaanse sprankelende ervaring, laat het leven roze kleuren en geniet van deze frisse en levendige wijn.

 

Taittinger Prestige Rosé

Bubbels in de kleur van de liefde, een vrouwelijke Champagne, charmant en verleidelijk. Sla die maar eens af! Een echte klassieker, voor een speciale avond. Nou zouden de andere Champagne van Taittinger het ook goed doen tijdens Valentijnsdag denken wij, kies maar.

 

Desire Lush & ZIN

De naam zegt het al, misschien wel de ideale Valenwine. Deze Primitivo, oftewel Zinfandel, is zwoel en rond, full-bodied met zachte tannines. Is dat niet net wat je nodig hebt? Perfect bij een kaasplank met pittige soorten, want liefde gaat door de maag weet je nog.

 

Wild Rock Pinot Noir

Als je niet alleen verliefd bent, maar stiekem ook helemaal Wild van elkaar wordt. Een soepele Pinot Noir met een levendige rode kleur, een geur van kersen en rozenblaadjes (ja, ja). En zeg nou zelf, die lovebirds op het etiket doen het ‘m toch?

 

MVSA Toekan

‘Zo blij, dat ik weer even naar je Toe Kan’. Voor alle Happy Singles, die bijvoorbeeld met alle liefde hun moeder, beste vriend of buurvrouw willen verassen. Want in 2021 is Valentijn niet alleen voor liefdeskoppels toch? Deze Cava Rosado is elegant, heeft florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. Zeer verfrissend en met een levendige sprankel!

 

Dit zijn onze 7 tips voor de perfecte Valenwine en een gegarandeerd geslaagde Valentijnsdag.

Een bubbel in de kleur van de liefde, een rode wijn waar je ZIN in krijgt of een sprankelende Cava waardoor je eindelijk weer naar haar toekan. Neem contact op voor alle lopende acties met verkoop@orbwijn.nl of uw accountmanager. Bestel nu en verras jouw klanten en gasten voor Valentijn met een uniek assortiment.