Ontdek onze verhalen

Cafe de Paris

Als je ooit in Parijs bent geweest, blijft de betovering bestaan. Je blijft denken aan de typerende Franse caféetjes en hun bruisende sferen. Naar een plek waar je vrienden ontmoet aan de bar, je neervlijt in een comfortabele fauteuil of nieuwe mensen leert kennen op het terras. Het merk Café de Paris biedt een diversiteit aan zachte en verfrissende stille wijnen & mousserende wijnen.

Nieuw in het assortiment zijn de stille wijnen van Café de paris!
Een gezellig en vrolijk diner met vrienden, of lekker borrelen na het werk? Café de Paris is de perfecte partner voor elke gelegenheid! Café de Paris biedt een ongecompliceerde ervaring voor alle soorten wijnliefhebbers die op zoek zijn naar dat vleugje spontaniteit. De stille wijnen van Café de Paris biedt dat speciale en unieke dat typerend is voor wijnen uit het zuidwesten. Elke slok geeft je de frisheid van het fruit en het ontwapenende aroma van zongerijpte druiven. Laat  je verleiden door een wijn met een fruitig en levendig karakter. 

Ook heeft Café de paris heerlijke dorstlessende mousserende wijnen – methode Charmat - die je graag als aperitief drinkt. Dat Café de Paris het meest geschonken aperitief in Frankrijk is dan ook geen verassing. Het idee om een licht bubbelend en verfrissende wijn te ontwikkelen ontstond in Parijs, als eerbetoon aan deze mooie stad waar in alle caféetjes iedere dag weer mousserende wijnen geschonken worden. Vandaag de dag zijn de mousserende wijnen van Café de Paris niet weg te denken uit het straatbeeld en behoort Café de Paris tot de 10 best verkochte Franse mousserende wijnmerken wereldwijd.

Café de Paris draait om gezelligheid, vriendschap en blijheid. Het maakt niet uit hoe laat het is, er is altijd een goed moment om een glas Café de Paris te drinken. Open een fles Café de Paris mousserend en waan je in Parijs.

Ice: Café de Paris heeft naast Brut en Rosé ook een Ice versie die ijskoud en on-the-rocks heerlijk is.

Mild: De mousserende wijnen hebben een mild alcoholgehalte van 11,5 en 11% (Ice).

Hef het glas van Café de Paris in gezelschap van vrienden of gewoon even helemaal met jezelf voor even dat mooie moment, santé!