Ontdek onze verhalen

De nieuwe Franse bubbel Café de Paris drink je op deze 7 momenten

Bubbels, bubbels, bubbels… we zeiden het al aan het begin van het jaar, maar de Bubbels trend zet flink door. Zelfs nu de horeca nog dicht is en we alleen maar kunnen dromen van een glas bubbels op een zonovergoten terras. Misschien heeft het te maken met de kleine dingen vieren in het leven – daar drinken we een bubbel op. Van Champagne tot de nieuwe Franse bubbel van Café de Paris, het mag elk moment van de dag.

Café de Paris neemt ons mee naar de geliefde Franse hoofdstad waar de ‘Bistro way of life’ het motto van de dag is. Waar uitgebreid lunchen een pré is en genieten van Mimosa’s op dinsdag geen probleem mag zijn. Café de Paris is het meest geschonken aperitief in Frankrijk, licht bubbelend, verfrissend en perfect voor bijna elke gelegenheid. Fijne natuurlijke bubbels, een mooie gouden kleur, een expressieve levendige smaak en niet te vergeten: een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Momenten delen, samen komen met vrienden, collega’s of familie, succes vieren of een heerlijk relax moment. Deze bubbel is geschikt voor ontelbare momenten, het maakt niet uit hoe laat het is, het maakt niet uit wat voor weer het is. Er is altijd een goed moment voor Café de Paris. Wij delen met plezier de 7 formidabele momenten om van Café de Paris te genieten.


Sinds de jaren 80 is de brunch niet meer weg te denken uit het Franse (en Nederlandse) leven. Croissants, Pain au Chocolat, terrines, kaas en een verse krakende baguette. Uiteraard niet zonder een glas bubbels! Ook in een leuke take-away box misstaat de Café de Paris niet. Gasten maak je zekerweten blij met een verzorgde thema box voor de zondagmorgen.

De Britse High Tea, of eigenlijk Afternoon Tea, heeft een aantal jaar geleden haar comeback gemaakt in de Nederlandse horeca. Tegenwoordig drinken we gelukkig niet alleen meer thee bij de scones, sandwiches en bonbons, maar sluit een glaasje sparkling wine ook graag aan. En zeg nou zelf, dat maakt het toch stiekem wel wat bruisender.

Fête de bateau, oftwel een Bootfeestje. In de steden waar het kan in Nederland wordt flink gebruik gemaakt van het water. Verjaardagen, borrels, jubilea en zelfs bruiloften vinden steeds vaker plaats op een sloep of een jacht. Een klassieke bubbel opent het feestje met een bruisende toost. Brut of Rosé, neem ze allebei maar mee.

Een borrel, Frans of niet.. met Café de Paris zit je altijd goed. En dat komt door de fijne mousse, waardoor de wijn door drinkbaar is en veel toegankelijker overkomt dan bijvoorbeeld een Champagne. Café de Paris zit in het prijssegment van €5 tot €8 en daarmee maakt hij het verschil in het bubbel assortiment. De prijs.. Zeer goed, maar de kwaliteit nog veel beter! 

Café de Paris is een perfecte toevoeging in allerlei verschillende Cocktails. Want niet alleen op zichzelf staand geniet je ervan, maar maakt deze bubbel een Mimosa nog veel sprankelender. Die drink je dan weer tijdens een chique brunch. Heerlijk! Ook gebruik je de Brut variant voor in een zonnige Aperol Spritz. Mag dan nu het terras open?!

Corona-proof de terrassen weer open in de zomer, wat een fijn idee is dat. Natuurlijk kijken we er allemaal weer naar uit als je een glas bubbelende wijn mag drinken. Serveer een fles Café de Paris altijd in combinatie met een mooie koeler en bijpassende glazen. Zo geef je de gast het échte Parijse gevoel. Santé!  

Een mand vol Frankrijk. De Picknick met een fles bubbels mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje van favoriete momenten. Bied je gasten een compleet verzorgde picknick mand (die ze later weer terug kunnen brengen) vol met hartige taartjes, salades en crudités. Vergeet het kleedje en de glazen niet!

Nieuw aanbod

De wijnen van Café de Paris zijn een heerlijke aanvulling op je wijnkaart of assortiment. Met hun verfrissende aroma’s en verrassende karakter zijn ze uniek en keer op keer genieten. Met iedere slok komt de vibe van Paris zeker tot zijn recht. Wij zijn smoorverliefd – en jouw gasten en klanten straks ook.


Benieuwd welke bubbels van Café de Paris wij aanbieden?

Houd mij goed in de gaten, want er komt een verfrissende en ‘héle koude’ verrassing aan. Ben je al nieuwsgierig en sta je te popelen om te bestellen? Dat kan via uw accountmanager of via de verkoopafdeling. Bel 079-3634800 of mail naar verkoop@orbwijn.nl

À bientôt

-> Bekijk hier ons assortiment