Ontdek onze verhalen

Leveranties voor de Feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is het altijd weer een logistieke uitdaging om alle wijnen op tijd én met het serviceniveau dat u van ons gewend bent te leveren
Onze missie is uiteraard om u als klant een perfecte service te bieden met gegarandeerde leveringen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken in deze toch al drukke en roerige feestmaand.
Omdat zowel PostNL als onze logistiek parner Bouw het zeer druk heeft geven we graag wat extra informatie omtrent de leveringen tijdens de feestdagen.

Om orders gegarandeerd vóór de feestdagen te ontvangen,raden wij aan om:

- Voor de kerstdagen uw order uiterlijk 22 december vóór 11.00 ’s ochtends te doen
- Voor de jaarwisseling uw order uiterlijk 29 december vóór 11.00 ’s ochtends te doen 

De planning van onze logistiek parner Bouw is als volgt: 

Op vrijdag 24 en 31 december is er géén transport naar de Zeeuwse eilanden (postcodes 4300-4699), Zuid-Limburg en gebieden van Oost-Nederland (postcodes 5766-6599) en België
Op vrijdag 24 en 31 december zijn er geen leveringen met een speciaal tijdsvak mogelijk
Op vrijdag 24 en 31 december is het tot 12.00 mogelijk om orders af te halen in Nijkerk (Galvanistraat 17). Deze orders moeten wel een dag van tevoren voor 16:00uur geplaatst zijn.
Er zijn op 24 en 31 december zeer beperkte mogelijkheden voor spoedorders en koerierinzet.

Op eventuele drukte bij PostNL hebben we, zoals bekend, helaas geen invloed.

Mocht u nog vragen hebben of twijfelt u over welke wijnen het beste passen bij uw kerstmenu neem gerust contact op met onze Customer Service op +31(0)79 36 34 800 of mail naar verkoop-nl@cordier-wines.com.

 

Nelleke Bakker
Customer Service Coördinator