Ontdek onze verhalen

OR&B verhuist wijnen naar Bouw Logistics

Zoetermeer, 26.07.2018 - Na een jarenlange samenwerking met NedCargo Logistics te Waddinxveen heeft Oud Reuchlin & Boelen besloten haar logistieke dienstverlening voort te zetten bij Bouw Logistic Services te Nijkerk. Hiermee zet Oud Reuchlin & Boelen een volgende stap in de optimalisatie van haar distributie en logistieke dienstverlening gericht op de klant van vandaag en morgen. Klanten van Oud Reuchlin & Boelen worden vanaf 7 augustus 2018 verzekerd van nog meer logistieke voordelen, beter inzicht in leveringen en snellere distributie van uw bestellingen.

Eric Welles, Algemeen Directeur - "Het klimaat binnen de logistieke dienstverlening is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Als wijnimporteur blijven wij hier niet in achter en grijpen wij de kans aan om mee te gaan met de vraag uit de markt; sneller en veiliger bestellingen beheren en geleverd krijgen. Wij zijn daarom enorm trots dat we in Bouw Logistic Services een expert hebben gevonden op het gebied van transport en warehousing van wijn. Een partner die aansluit op toekomstige vragen uit de markt. Zo kunnen wij onze klanten logistieke voordelen bieden en het bestelgemak naar een nog hoger niveau brengen, ook in de toekomst. Zó helpen wij onze klanten verder."

Over Bouw Logistics Services Martien Bouw, Algemeen Directeur - "Bouw Logistic Services is een 86 jaar jong innovatief familiebedrijf. Binnen de product/markt combinatie “wijn en gedistilleerd” kunnen wij benoemd worden als logistiek specialist. Dagelijks bouwen wij aan de sterkste logistieke keten in al haar facetten voor deze bijzondere markt. Vanaf het organiseren van het transport vanuit de wijnlanden tot het opslaan van de wijnen, het doen van de accijnsadministratie en het leveren aan de retail, horeca en vakhandel. Door ons gepassioneerde team kunt u er op rekenen dat we er alles aan doen om beloftes waar te maken. We kijken erg uit naar onze samenwerking!"

Wat verandert er voor u?

Vandaag bestellen = morgen geleverd!

Profiteer nu van snellere levering, geldig voor al onze online bestellingen: vóór 11.00uur besteld, de volgende werkdag bij u geleverd! Door deze razendsnelle service kunt u uw voorraad beter inschalen en sneller bij schakelen om zo niet mis te hoeven grijpen! Nog geen account? Activeer deze nu! Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam.

Voor telefonische bestellingen en/of via de email geldt; vóór 15.00uur besteld op werkdag A is levering op werkdag C.

Track & trace - volg uw levering online

De avond voor uw levering, ontvangt u standaard een e-mail met een tijdvak van 2 uur waarin uw order geleverd gaat worden! Zo hoeft u nooit meer lang te wachten op uw bestelling en kunt u uw dag effectiever indelen en besteden.