Ontdek onze verhalen

Voorjaarsproeverij 2019 - Een groot succes!

Een vrolijke sfeer, 450 open wijnen, 16 aanwezige wijnhuizen, lekkere hapjes, slurpen op het huiswijnplein èn een potje Rosé-Petanque. Dat was onze Voorjaarsproeverij 2019. Wij genieten nog na van een bruisende editie van deze Voorjaarsproeverij. Met trots stellen we dat het een groot succes was, dankzij u.

Maandag 1 april 2019 was onze grote jaarlijkse Voorjaarsproeverij in Boerderij Mereveld in Utrecht. Hèt moment van het jaar om al onze wijnen te proeven en de wijnmakers achter uw wijnen te ontmoeten. Met 16 wijnmakers sterk stonden we als een hecht team samen klaar om u mee te nemen door de wijnwereld van 2019. Dit jaar stonden we met maar liefst 450 open wijnen!

Een aantal wijnmakers hadden speciaal voor de Voorjaarsproeverij een unieke Masterclass georganiseerd. Van het klassieke wijnhuis M. Chapoutier tot het bruisende wijnmerk Follador; alle soorten wijnen waren te proeven en men kreeg alle nieuwtjes en weetjes van het wijnhuis te horen. Vooral de Masterclass van Dow’s Port viel in de smaak; de Masterclass werd namelijk afgesloten met de exclusieve Dow’s Port Vintage 1975. Elke wijnliefhebber moet dit eens geproefd hebben…

Blij en vereerd waren we dat er de wijnvertegenwoordiger van één van onze nieuwe wijnhuizen aanwezig was tijdens de Voorjaarsproeverij: Jessica Bryans van Jackson Family Wines. Met Jackson Family Wines hebben we een bijzonder nieuw assortiment uit de Verenigde Staten. Naast Jackson waren ook de wijnen van nieuwe wijnhuizen Dowie Doole (Australië) en het prachtige Chiloé(Chili) aanwezig. Een voorproefje, want deze wijnen komen deze maand allemaal gloednieuw in ons assortiment. Stay tuned and try it out!

Tijdens de Voorjaarsproeverij heeft Algemeen Directeur Eric Welles een ORB-talkgehouden over alle updates binnen OR&B. Het komt niet vaak voor dat we samen zo dicht bij de klanten kunnen staan, dus wij hebben er goed gebruik van gemaakt om al uw vragen te beantwoorden. De boodschap? OR&B is uw wijnimporteur en wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen en ontzorgen op het gebied van wijn. Wilt u klant bij ons zijn of worden? Dan zijn onze wijnen via vele wegen te verkrijgen en u mag zelf de leverancier kiezen. Zó helpen wij u graag verder.

Dit jaar hebben wij flink voor u uitgepakt. Met een gloednieuwe Rosé-Petanque baan waar de bezoekers een spelletje konden spelen en een Huiswijnplein met het Hier Goede Huiswijn-concept dat vanaf 1 april is gelanceerd en bestelbaar voor alle klanten. Dit jaar hebben we meer focus gelegd op innovatieve, leuke en inspirerende event-attributen om uw wijnen te promoten tijdens uw eigen events. Los van onze eventbarren hebben we nu ook een Rosé-Petanquebaan, een Winebike (fiets met easycooler te gebruiken als bar) en een heuse Winewall waar flessen kunnen worden opgehangen en het perfecte decor is voor foto’s van en met gasten. Vergeet ook zeker niet gebruik te maken van de VR-rondleidingendoor de wijngaard van Vicente Gandia en de wijnkaartennavigator waarbij de Sales Support Desk u kunt ondersteunen voor de opmaak van de perfecte wijnkaart!

Wijn is een beleving zo vinden wij, dus waarom niet de beleving groter maken om uw gasten te inspireren? We zien u graag volgend jaar weer bij een volgende OR&B proeverij!