Mandy Kuipers

Kerst Wijnen

Kerst Wijnen
Merry & bright, pour a glass… red or white!

Een kerstfeest zonder wijnstress. Dat moet lukken dit jaar, want samen met Clara Speet, Portfolio Manager bij Cordier Benelux hebben we de allerlekkerste, maar vooral ook échte kerstwijnen op een rijtje gezet. Wat een leuke twist voor dit jaar is: laat de wijn inspiratie zijn voor het kerstmenu. Draai het eens om! Bij de vijf kerstwijnen van 2021 vind je ook een heerlijke wijnspijs optie. Een diner ‘To Go’, lunch kerstbox, gekkenhuis in de winkel met kerst, maak er in ieder geval een spetterend einde van!

Lees meer

Bring on the Bubbly

Binnenkort is het weer tijd voor bubbels! Want met kerst en nieuw is een sprankelend drankje niet weg te denken. Wil jij weten met welke bubbel jij het best kan toosten tijdens het eindejaar? Lees dan snel verder en ontdek het verschil tussen Champagne, Prosecco, Cava en Crémant. Voor ieder wat wils!

Lees meer

Constant in beweging

Oud Reuchlin & Boelen gaat vanaf 1 okober Cordier NL heten. De aanleiding hiervoor is een fusie met de wijnbedrijven Wine Excel en Baarsma Wines, die net als OR&B onderdeel zijn van het Franse moederbedrijf Cordier by InVivo. De naam komt dus niet uit de lucht vallen, maar symboliseert wel een grote stap voorwaarts. En wie kan dat beter uitleggen dan Managing Director José Olde Olthof.

Lees meer

We heffen een glas vol bubbels: 15 jaar samenwerking met Follador

Fruitig, geurig en levendig: Prosecco is al jarenlang populair. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van de Glera-druif en is de ultieme Italiaanse terraswijn en aperitief. Eén van de meest geliefde Proseccomerken is Follador. Dit jaar hebben we bij OR&B al 15 jaar een samenwerking met het toonaangevende familiebedrijf. Dat kristallen huwelijk willen we laten klinken, en daarom delen we een aantal highlights omtrent de Prosecco’s van Follador én onze samenwerking. Op naar nog eens 15 mooie jaren!

Lees meer

Voorjaarsproeverij 2019 - Een groot succes!

Een vrolijke sfeer, 450 open wijnen, 16 aanwezige wijnhuizen, lekkere hapjes, slurpen op het huiswijnplein èn een potje Rosé-Petanque. Dat was onze Voorjaarsproeverij 2019. Wij genieten nog na van een bruisende editie van deze Voorjaarsproeverij. Met trots stellen we dat het een groot succes was, dankzij u.

Lees meer